Monday, 25 February 2013

Hurm..

Hye..salam korang..>'_<bedebar ase hati..sabtu ni nak g sabak bernam...waah..tp,nk g ni kena fly sowang2..takotnyee dah lame x jln jauh snsorng..aduhh..cmne la nnt..aku ni dah la jenis yg cpt cemas n cuak..demi nk tgk my fwen awin naek pelamin,,aku kena brani jgk...esok ade bengkel Kik 2 hari kt hos tanah merah..arini pun da kena perah idea ntok prepare esok punye..arghh..-_-

Tuesday, 12 February 2013

Tuesday, 5 February 2013

Vco aka minyak kelapa dara

Review vco..
Almost a month I try dis..vco from catalyst..aku try yg softgel,senang trus telan..klo yg jenis cecair tu wekk jugak rasenye nk telan an..arini aku da mamam ni ntok botol yg ke2..hope dis supplement is goOd  for me..wat mase ni mmg xnmpk ketara lg perbezaan die..yelah baru 1 botl kn..tp aku perasan rmbut aku yg ni makin rse soft je..parut kt tgn y kena gigit ngn kerengga pun da mkin pudar..dan kulit tangan pun nmpk lbih lembap..mm xtau lah klo perasan aku jek..!hahaa..
Eh tp ye siyes betul tau..mmg kulit lebih lmbap..aku xtipu..
Kenkwan..korng pun patut cuba..hee..ni bkn kes nk promote ke ape tau..dan aku bkn dealer pun..bli kt butik jgk..juz based on my exprience hohO..
;p

Sunday, 3 February 2013

KIK 1st bengkel..

Salam ...Waoo baru abes bngkel kik selama 3hari,,27-29hb jan..da byk ari dok peram dlm draft..arini baru publish..Yeah februari msh ade..dan bengkel kik juga akan ada dan every month akan sibuk lah aku,tahun ni bengkel ade kelainan dari tahun sebelum2 ni sebab setiap bulan kite akan ke hospital2 yg laen..kiranya x bosan lah kan asek ke tempat yg sama kn.feb ni xtau lagi akan kemana...mmm..mampukah..?
1st day bengkel ari ahad lepas, abes je bengkel kik tu,en jojo amek aku kt hos pasir mas dan kite g mamam mee udang kt kdai pokman pasir mas..aummm cedapnye udang..>..< huhu..langgar pntang lagi,tapi awl2 lagi kite da sedia ubat allergic..heheh..

spread love..

"Life is like a rainbow.. filled with different colour.."
So when u are happy..
try to spread ur happiness to others..
and pray for its continuation...:)